Aktualitet

Në Preshevë 28 Nëntori do të jetë protestë

Në Preshevë 28 Nëntori do të jetë protestë

Shqiptarët e Luginës së Preshevës paralajmërojnë se do të protestojnë më 28 nëntor për të realizuar të drejtat e tyre, që shkelen në vazhdimësi nga autoritetet e Serbisë.

Protesta organizohet nga OVL e UÇM-se dhe është mbështetur nga të gjitha subjektet politike në Luginë dhe nga organizatat tjera të shoqërisë shqiptare.

Protestuesit do të mblidhen te Shtëpia e Kulturës në Prishtinë për të vazhduar deri të Kuvendi Komunal./ Tiranapost.al