Aktualitet

Në Shqipëri s’ngatërrohen himnet, madje i këndojmë vetë me këngëtarë live

Në Shqipëri s’ngatërrohen himnet, madje i

Franca ngatërroi himnin në ndeshjen me Shqipërinë dhe tregoi dobësi në organizim, ndërsa stadiumi Air Albania pret ndeshjen me Francën jo vetëm krejt i ri fringo, por edhe me një inagurim të arenës së re me këngëtaret më të mirë në Shqipëri. Himni shqiptar u këndua nga Juliana Pasha, kurse ai i Francës nga Besa Kokëdhima./Tiranapost.al