Aktualitet

Në vend të protestës, Blushi zgjedh një foto me aktorin e njohur

Në vend të protestës, Blushi zgjedh një foto me aktorin e

Ben Blushi, tashmë zyrtarisht kryetari i Libra-s dhe aktori i njohur i estradës shqiptare Fadil Hasa janë bërë bashkë në një foto.

Mesa duket Blushi ka zgjedhur në vend të protestës së sotme një vizitë në qytetin e Durrësit.

Aktori Fadil Hasa është i shquar në shumë role komike në estradën e Durrësit.