Nën lupën e Stela Sallakut

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për H&M

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Veshjet e bukura të koleksionit të ri të H&M na kanë shtyrë të duam t`i bëjmë tonat që në momentin e parë që dolën në Instagram. Nuk janë ato tradicjonalet që kemi parë dhe blerë gjithnjë te dyqanet e H&M, e veçanta e tyre është që i ka dizenjuar një stiliste franceze. Video e parë e koleksionit mori qindra mijëra klikime në rrjete sociale, por veshjet nuk kanë dalë ende në shitje.

Unë e kam bërë listën time të blerjeve, së cilës ndoshta do t`i shtoj edhe ndonjë gjë tjetër gjatë rrugës. Koleksioni është ekskluzivisht vetëm online, ndaj mos u çudisni kur të dalin sold out brenda 1 jave.

Çorapet! Nëse nuk të pëlqen të shpenzosh shumë nga blerjet, por prapë do të kesh diçka simbolike nga koleksioni, çorapet janë ide e mirë.

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Nëse je si unë dhe të pëlqejnë palltot dhe pardesytë, do duash patjetër një nga dizajnet e reja të koleksionit.

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

E veçanta e kombinive të Simone Rocha është shtresëzimi. Të veshësh fustan, dhe tyl lart, ose xhaketë dhe crop top sipër.

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Po ju kë do blini?

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Çfarë do blija unë tek koleksioni i Simone Rocha për

Nën Lupën e Stela Sallakut/ tiranapost.al