Nën lupën e Stela Sallakut

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Një nga gjërat që kërkojmë më shpesh në google është “stil me pak lekë”. Nëse do të shpenzosh me veshjen tënde, mundesh, sigurisht. Edhe do dukesh bukur nëse blen koleksionet e reja të dizajnerëve. Por nëse preferon pak gjëra në dollap, por të mira, aty ku mundesh edhe të kursesh, pse jo, ke disa sugjerime nga unë.

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe


Pikë së pari klasifikoi ngjyrat në neutrale dhe vibrante. Neutralet janë ato që të nxjerrin nga situata kur s’di ç’të veshësh në mëngjes. Edhe dukesh bukur me to. Dukesh sikur ke shpenzuar një mal me para për t’u veshur. Edhe stilistet e Vogue bien dakort me faktin që ngjyrat nude, e zezë, e bardhë dhe gri, duken bukur kudo, nën çdo lloj drite apo në çdo lloj eventi.

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Po a mund t’i blej lirë? Po të kërkosh tek Zara, Mango, Massimo Dutti, COS etj. gjen golfe kashmiri, këmisha cilësore duke shpenzuar më pak se sa po t’i blije tek dizajneret e shtrenjtë.

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Por jo vetëm veshja duhet të duket e shtrenjtë. Nëse i kushton rëndësi parfumit, do ia rrisësh “çmimin” veshjes dyfish. Tek video kam treguar për një nga firmat e kushtueshme që pëlqen shumë. Por, ka dhe një sekret. Nëse nuk do të shpenzosh 300 euro për një parfum francez, ke dhe atelier të vogla që bëjnë aroma të ngjashme me firmat e shtrenjta. Po i vendos linqet këtu poshte që t’i shohësh, pse jo, edhe t’i blesh.

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Foto-Video/ 4 ngjyra në dollap dhe shumë veshje. Të gjitha Safe

Kliko këtu për Linkun 1.

Kliko këtu për Linkun 2

*Tiranapost.al.