Nën lupën e Stela Sallakut

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë

Paradite (ora 8:00 – 17:00)

Funde tweed (ose i leshtë) në ngjyrat e tokës (kafe, kanellë, mustardë, jeshile ulliri, kapuçino et.), veshur nën pelush të murrmë në një nga dizajnet e preferuara tuaja. Këpucë kafe, takë e mesme dhe çantë me lëkurë (dizajn) krokodili. Një zonjë vërtetë elegante nuk vishet kurrë me të zeza që në mëngjes.

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë

Pallto me kontur pelushi në një nga ngjyrat bazike dhe kapelen shoqëruese. Nën të vishni xhaketë, triko të lehtë, bluzë elastike ose fustan pa mëngë.

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë

Fustan i leshtë në një nga ngjyrat q? ju shkon më shumë, si dhe që bën kontrast me pallton tuaj n? ngjyrë vibrante.

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë

18:00- 20:00

Fustan i zi i leshtë, jo me shumë dekolte. Është shoqëruesi i çdo eventi të mbrëmjes. Që nga festat pas pune, ditëlindjet, darkat me kolegë etj.

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë

Fustan i zi crepe, me pak decolte, për darka më formale e për restornte më elegante. Bën kontrast me kapele të zeza pellushi, ose pallto të zeza.

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë

Një pallto dhe fustan në të njëjtin tonalitet, perfekt për teatro, ose një event ku kodi i veshjes është me papjon.

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë

Pas 20:00

Fustan i gjatë i zi, ose jumpsuit. Jo velvet. Satin, mëndash ose ndonjë copë njëngjyrëshe.

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë

Garderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkëGarderoba ideale nga mëngjesi e deri në darkë