Nën lupën e Stela Sallakut

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që ke

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

8 Marsi më është dukur gjithnjë si festa e kostumeve. Sepse që kur mbaj mend unë festimet e para, gratë hapnin sëndukët dhe nxirrnin kostumin më të paveshur që kishin. Edhe pse mund t’i rrinte më i madh, se domosdo qe blerë kohë më parë, nuk prishte ndonjë punë. Dita duhej festuar siç duhet, me rroba që nuk i vishje çdo ditë. Megjithatë sot sikur i ka ikur koha atij kostumit të zakonshëm. Tani i porosisin online tek Marks&Spencer, ose Asos sepse qënkërka e modës dhe kjo puna e të blerit online.

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Nuk e di pse m’u kujtua Jane Fonda tani, dhe se sa bukur duket ajo në çdo vit që kalon. Sëfundmi Vogue USA i ka dedikuar një artikull, me rastin e 82 vjetorit, ku e quajnë “zonja që të intimidon menjëherë”. Ka një sharm tek ajo që do doja ta shihja më shpesh tek zonjat e moshës së saj. E meqë është festë sot dua t’ju sugjeroj që t’ia “kopjoni” veshjet më të mira.

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Këtë 8 Mars vishu si Jane Fonda, pavarësisht moshës që

Jane Fonda vesh çdo lloj gjëje që i pëlqen, qoftë trend ose jo. Ama duket kaq bukur me kapelet e leshta dhe kostumet e bardha. Ka veshur dhe fustane me kuadrate, fustane mbrëmjesh madje, nda ato që s’do guxonin as modelet t’i vishnin. Me flokët gjithnjë të krehur bukur, grimin e saj të preferuar i cili i thekson sytë, ajo duket çdo ditë e më e re. Hidhi një sy fotove dhe frymëzohu për veshjen e sotme! Gëzuar 8-Marsin!