Nën lupën e Stela Sallakut

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto sugjerime për veshjen

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Që në muajt e parë të 2020-tës na u bë e qartë kush do ishte zyra e re. As më pak e as më shumë, por shtëpia jonë. A ka një kod veshjeje dhe kur flasim virtualisht me kolegët? A dukemi jo mirë nëse veshim këmishë dhe bizhame?

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Një artikull në Wardrobe Oxygen thotë se jo vetëm që duhet të kemi parasysh veshjen dhe grimin, por dritat dhe bizhuteritë. Ngjyrat e duhura për një takim virtual përmes kompjuterit, janë ato vibrantet, ose ato të gëzueshmet.

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Mbushi paksa vetullat me laps, vër pak ruzhë tek mollëzat. Vendos vathët e preferuar dhe je gati për mbledhjet virtuale. Do të të japë dhe pozitivitet, dhe do të bëjë më produktive.

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Nuk do ta kuptosh direkt se cilat veshje bëjnë dhe cilat nuk duhet t’i përdorësh fare në telefonatat virtuale. Unë kam bërë shumë prova derisa kam gjetur ngjyrat e duhura, veshjet e duhura dhe aksesorët që dua.

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

Në Zoom a në zyrë, duhet të kesh parasysh këto

*Tiranapost.al.