Nën lupën e Stela Sallakut

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me këtë fustan

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me
Që nga Loewe, Urban Outfitters, Le Specs, & Other Stories, kanë krijuar një model alla “Chanel” syzesh dielli. Janë me disa ngjyra toke, si jeshile ulliri, kafe, të zeza ose me print kafshësh. Është një ndër modelet më të shitura dhe do ta shihni pse sapo t’i provoni vetë.

Mund t’i kombinoni me shumë veshje, që nga xhinset, pardesytë “statement” (si ato që ju tregova të dielën), golfe bezhë dhe kostume me vija. Por, meqë jemi në prag pranvere, mund t’i kombinoni më bukur me një fustan, si ky këtu. Fustani është nga Ulla Johnson, varësja dhe vathët gjithashtu. Ora : Cartier, dhe unazat Aligheri.

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me

Por i kombinoni edhe me këtë fustanin e zi nga Chloé, çizmet Gianvito Rossi, varëse Eéra dbe unazat Aligheri.
Lart vishni pallto ose pardesy, zgjidhni diçka që nuk bën shumë kontrast, si mjaltë, kanellë, kapuçino ose pana.

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me

Sipas meje, këto syzet më trendi të 2021-shit, shkojnë me