Nën lupën e Stela Sallakut

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në 1981-shin

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në

Kombinimi i këmishës më golf poshtë nuk është aspak relike e së shkuarës, trendi i ri i vjeshtë 2021 është frymëzuar nga filmi i 1981-shit, “On Golden Pond”. Që nga The Row, Agjeans, Toteme Studio etj. kanë dizenjuar këmisha oversize për t’u veshur me golf poshtë.

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në

Nuk është e thënë të vishni golf me mëngë të gjata, mund të përdorni dhe versionet e Amazon, pa mëngë dhe pa bust. Golf fallso. Katharine Hepburn tek filmi i 1981-shit, luan rolin e mamasë së Jane Fonda. Me pak stil meshkujsh pasanikë, ajo është bërë muzë për ne sot në 2021-shin.

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në

Të gjitha kombinimet janë të mirëpritura. Që nga kombinimi i këmishës së kuqe me golf ngjyrë mjalti, golf blu dhe këmishë e bardhë, gri dhe blu, e zezë dhe këmishë me vija të kuqe ose ndonjë kontrast u theksuar.

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në

Trendi më i ri është propozuar nga Katharine Hepburn në

*Tiranapost.al.