Nën lupën e Stela Sallakut

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e Drew Barrymore

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Kur mendoj prezantueset e emisioneve, më kujtohen veshje të ngushta që të marrin frymën, të kuqe flakë, kostume të lira me copa poliestre. Kanotiere nude (bezhë), të ngushta dhe të tejdukshme. Të brendshme që bëhen (ashtu si padashur) të jashtme. Pantallona të ngushta laps, veshur nga gra me trup në formë molle, pa treguar asnjë pikë sharmi. Këpucë të parehatshme, me taka të larta.

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Ka dhe nga ato prezantuese që vishen me këmisha të thjeshta e xhinse të gjera. Fustane të bukura minimaliste, kovë, me ndonjë spilë të bukur. Drew Barrymore ka prej disa kohësh emisionin e vet, shumë të ndjekur, ku interviston aktorë, vipa të huaj, njerëz showbizi etj.

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Këtë javë ka veshur një këmishë me lule blu, nga Lanvin (firma parizjene), pantallonat nga Alexander McQueen, Trëndafili tek jaka është Alessandra Rich, këpucët nga YSL dhe vathët Aurelie Bidermann. Përveçse duket me stil, elegante dhe e kuruar, transmeton shumë pozitivitet. Ka nda ata që (si puna ime), e ndjekin për t’i parë me vëmendje detajet e veshjes. Duket e zgjuar, e kujdesshme, sqimatare, e lexuar dhe mikpritëse.

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve kudo mund të marrin një leksion nga gardëroba e

Vajzat e ekraneve mund të marrin shumë leksione nga gardëroba e Drew. (Dhe jo vetëm ato të ekraneve).