Showbiz

Ngjyra e shpresës është e preferuara e vajzave sot

Ngjyra e shpresës është e preferuara e vajzave sot

Që nga Fjodora Fjora, Jonida Maliqi, Elita Rudi, Adrola Dushi, Fatma Haxhialiu e deri tek Stela Sallaku, vajzat që kanë emërues të përbashkët modën dhe stilin, po zgjedhin jeshilen. Njëra pak më të lehtë, tjetra pak më të fortë, ca nga Shqipëria e ca nga Kosova, ca në nëntor e ca në dhjetor, të gjitha po preferojnë ngjyrën e shpresës që na duhet kaq shumë këto kohë.

[caption id="attachment_451332" align="aligncenter" width="422"] Fjodora Fjora, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_451333" align="aligncenter" width="417"] Fjodora Fjora, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_451334" align="aligncenter" width="420"] Adrola Dushi, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_451335" align="aligncenter" width="596"] Jonida Maliqi, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_451336" align="aligncenter" width="590"] Stela Sallaku, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_451338" align="aligncenter" width="583"] Elita Rudi, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_451339" align="aligncenter" width="709"] Fatma Haxhialiu, foto nga Instagrami[/caption]

Kështu që nëse e ke në plan të shkosh diku, ose të blesh diçka, ngjyrën më në modë e di.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije