Showbiz

Një burrë duhet ta vendosë gruan mbi 6 njerëzit e jetës së tij

Një burrë duhet ta vendosë gruan mbi 6 njerëzit e jetës

Është shumë e rëndësishme që një burrë ta vendosë gruan mbi gjithçka, sidomos mbi 6 njerëz.

Mbi fëmijët

Koha që duhet të kalosh me të duhet të jetë prioritet.

Mbi një grua imagjinare

Mendja e një burri mund të imagjinojë shumë, por gruaja duhet të jetë më e mira, nga mëngjesi e deri mëngjesin tjetër.

Mbi një grua tjetër

Një kolege, një shoqe... askush nuk duhet të jetë më e mirë se gruaja për një burrë.

Mbi mamanë

Kur themi asnjë anëtar i familjes, e kemi fjalën edhe për mamanë tënde. Me gruan do kalosh gjithë pjesën tjetër të jetës.

Mbi miqtë

Familja është më e rëndësishme dhe bashkëshoqëruesja e jetës, edhe më shumë. Nëse do duhet të zgjedhësh mes miqve dhe gruas, zgjidh këtë të fundit.

Miqtë virtualë

Rrjetet sociale nuk e zëvendësojnë gruan. Asnjë në fakt, për më tepër miqtë virtualë që ose s`i ke takuar kurrë, ose ke vite pa i parë.

*Ky post u përshtat nga emozionifeed dhe është realizuar nga Fabjola Hije.