Aktualitet

Një foto që tregon të kompleksuarin dhe superiorin

Një foto që tregon të kompleksuarin dhe superiorin

Është një foto e zakonshme që është shkrepur në një aktivitet ku të ftuar kanë qenë ministrat e Jashtëm të Ballkanit Perëndimor. Të gjithë kanë mbledhur duart para dhe i relaksuar, i sigurt, i qetë dhe i ftohtë shfaqet vetëm ministri i Jashtëm serb, Ivica Dacic.

Këto të shkretat gjeste dhe gjuha e trupit flet më shumë sesa çdo gjë.