Showbiz

Një pyetje bëri Estela dhe njohëm kaaaaq shumë blogere

Një pyetje bëri Estela dhe njohëm kaaaaq shumë blogere

Estela Ujka u kërkoi ndjekësve të përmendin blogeren e tyre të preferuar dhe ata na kujtuan ato që s`shfaqen më, ato që shikojmë çdo ditë dhe na prezantuan ca që s`i njohim.

[caption id="attachment_362070" align="aligncenter" width="540"] Foto nga Instastory[/caption]

Shfleto galerinë për të parë apelin që bënë ndjekësit e Estelës.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.