Showbiz

Një shkollë në Spanjë ua mblodhi djemve. Punët e shtëpisë mësohen duke i bërë

Një shkollë në Spanjë ua mblodhi djemve. Punët e

Hekurosja, gatimi dhe arnimi e qepja janë disa nga detyrat që zakonisht i bëjnë në shtëpi gratë, por që as nuk duhet e as nuk do jetë gjithmonë kështu. Burrat mund t`i bëjnë fare mirë dhe një shkollë në Spanjë e ka hedhur hapin e parë.

[caption id="attachment_373378" align="aligncenter" width="646"] Foto nga Facebook[/caption]

[caption id="attachment_373379" align="aligncenter" width="647"] Foto nga Facebook[/caption]

[caption id="attachment_373380" align="aligncenter" width="646"] Foto nga Facebook[/caption]

[caption id="attachment_373381" align="aligncenter" width="646"] Foto nga Facebook[/caption]

[caption id="attachment_373382" align="aligncenter" width="650"] Foto nga Televisión de Galicia / Youtube[/caption]

Atje u mësohen djemve punët e shtëpisë. “Barazia mësohet përmes praktikës”, ky është slogani i tyre që nuk mund të ishte më i goditur se kaq. Fotot janë shkrepur gjatë praktikës dhe vështirë që djemtë t`i harrojnë këto mësime.

*Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.