Showbiz

Një trup me muskuj dhe të tonifikuar, Anita Haradinaj fotografohet në Jug, ku po pushon me tre fëmijët

Një trup me muskuj dhe të tonifikuar, Anita Haradinaj fotografohet

Anita Haradinaj, bashkëshortja e ish- kryeministrit Ramush Haradinaj e dëshmon kohe pas kohe se është e dashuruar me Jugun e Shqipërisë dhe Tiranën, ku shihet shpesh në shoqërinë e mikeshave të saj në bare e restorante.

Këto ditë ajo po pushon në Greencost, në Palasë, bashkë më tre femijët e saj.

Formën e mirë fizike Anita nuk e ka vetëm genetike, por ajo vrapon çdo ditë një orë, pa asnjë ditë pushim. Në këtë foto të kapur nga Tiranapost ajo duket teksa po rregullon vetë çadrën, edhe pse e veshur me një bikini të famshëm të verës Louis Vuitton.

Kjo është Anita. E do shumë modën, por mbetet e thjeshtë, dhe pa ato sjelljet që ndonjëherë jeta atje lart t'i imponon pa dashje. /Tiranapost.al/