Qyteti

Njoftim nga OSHEE për banorët e këtyre lagjeve në Tiranë: Pa drita në këto data

Njoftim nga OSHEE për banorët e këtyre lagjeve në

Në datat 16 dhe 18 nëntor do ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lagje të Tiranës. Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton banorët e këtyre zonat për punimet që po bëhen tek remonti do statohen dritat me intervale kryesisht 2-3 orë.

Më poshtë keni njoftimin e plotë nga OSHEE

Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, data 16 dhe 18 Nëntor?

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, nesër (e shtunë) datë 16 Nëntor dhe të hënën më 18 Nëntor do të kryhen stakime të energjisë në disa zona në Tiranë

?16 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Mine Peza”, “Fortuzi” ✔️

00:00-01:00

Pjesërisht rruga “Gjin Bue Shpata” pranë Drejtorisë së Tatimeve✔️

01:15-02:15

Pjesërisht rrugët: “Margarita Tutulani”, “Zef Jubani”✔️

02:30-03:30

Pjesërisht rrugët: “Komuna e Parisit”, “Sulejman Delvina”, pranë Stadiumit “Selman Stërmansit”✔️

?18 Nëntor

09:00-15:00

Pjesërisht rrugët: “Vath Koreshi”, “Tefta Tashko Koço”✔️

Stakim, data 18-22 Nëntor?

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Tec Kombinat, në datat 18-22 Nëntor do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

18 Nëntor

10:00-14:00

Private Spango, Sakollari, Alban Jegeni, Yzberisht, Vaqarr, Sharrë, Qendër Kombinat,

10:00 12:00

Private Spango, “Sakollari”, “Alban Jegeni”, Yzberisht, Vaqarr, Sharrë, Qendër Kombinat, Tec, “Rruga e Qelqit”, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Shkolla e Edukimit

19 Nëntor

09:00-13:00

Energjetika, Yzberisht

20 Nëntor

09:00-13:00

Qendër Kombinat, Tec

21 Nëntor

09:00-13:00

Privat Freewing, Eurotrade.

22 Nëntor

09:00-13:00

Qyteti Kombinat, “Rruga e Qelqit”, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharrë, Shkolla e Edukimit./ Tiranapost.al.