Showbiz

Nostalgji/ Kristina e telenovelës së famshme dhe jeta e saj plot mistere, deri para se të zhdukej

Nostalgji/ Kristina e telenovelës së famshme dhe jeta e saj plot

E mbani mend me siguri Kristinën, modelen e rritur jetime që na rrëmbeu zemrat në fillim të viteve 2000. Në realitet ajo quhet Adela Noriega, sot 50 vjeçe dhe nuk jemi ne të vetmit që s`kemi dëgjuar më gjë për të që nga 2008-ta. Ky ishte viti i fundit në të cilin luajti në një film.

[caption id="" align="aligncenter" width="1068"] Adela Noriega, foto nga Google[/caption]

Sot thuhet se jeton në Meksikë me të ardhurat nga investimet në pasuri të paluajtshme, por deri sot duket se ka kaluar jo pak vështirësi.

[caption id="" align="aligncenter" width="1024"] Adela Noriega, foto nga Google[/caption]

Problemet nisën që kur i ati vdiq kur ajo ishte e vogël, kur ca vite më vonë nga kanceri vdiq edhe e ëma, pastaj dashuritë me aktorë të ndryshëm, thashethemet për lidhjen me ish-presidentit e vendit, Salinas, me të cilin thuhet se ka një djalë, e së fundmi me fjalët që qarkullojnë se vuan nga një sëmundje serioze.

[caption id="" align="aligncenter" width="590"] Adela Noriega dhe Eduard Yanez me të cilin u përhapën thashethemet për një lidhje, foto nga Google[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="770"] Adela Noriega dhe Fernando Carilla me të cilin u përhapën thashethemet për një lidhje, foto nga Google[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"] Adela Noriega dhe Ish-Presidenti Carlos Salinas me të cilin u përhapën thashethemet për një lidhje, foto nga Google[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="1280"] Adela Noriega, djalli dhe Ish-Presidenti Carlos Salinas me të cilin u përhapën thashethemet për një lidhje, foto nga Google[/caption]

Për dashuritë me aktorët nuk ka pranuar asgjë, djalin e madh që mendohet se është i Salinas, ajo ka deklaruar se është i motrës së saj, kurse e njëjta motër tha se Adela nuk është e sëmurë.

[caption id="" align="aligncenter" width="1214"] Adela Noriega, foto nga Google[/caption]

Se ç`bëhet vërtet me të e di vetëm familja.

*Ky post u përshtat nga noteabley dhe është realizuar nga Fabjola Hije.