Showbiz

Nostalgji për Rubin që mund të jetë gjyshja më seksi që kemi parë

Nostalgji për Rubin që mund të jetë gjyshja më seksi

Nuk është lajm i ri që Rubi është bërë gjyshe, por i ri është fakti që ajo vazhdon të jetë po aq seksi sa dikur.

[caption id="attachment_400960" align="aligncenter" width="657"] Barbara Mori, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_400962" align="aligncenter" width="662"] Barbara Mori, foto nga Instagrami[/caption]

Barbara Mori siç në të vërtetë quhet u bë e famshme që tek Azul Tekila, ama bumin e karrierës e pati me rolin e Rubit në telenovelën me të njëjtin titull, i pari serial latin që për kryesore kishte personazhin negativ, që nuk pati fund të lumtur. Ndaj edhe Rubi mbahet mend ende si ajo vajza seksi, me shpirtin e keq e me intriga për të dalë nga varfëria që sa herë arrinte diçka kafshonte buzën.

[caption id="attachment_400963" align="aligncenter" width="523"] Djali dhe mbesa e Barbara Mori-t, foto nga Instagrami[/caption]

[caption id="attachment_400964" align="aligncenter" width="520"] Mbesa e Barbara Mori-t, foto nga Instagrami[/caption]

Ajo është bërë nënë shumë e re, që 20 vjeçe, djali u bë baba që 18 vjeç, kështu tre vjet më parë erdhi në jetë mbesa e saj Mila që ka pushtuar Instagramin e gjyshes. Mbase gjyshes më seksi që kemi parë ndonjëherë...

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije