Aktualitet

Nuk quhet "shtëpia në festë" po zbukurove vetëm sallonin

Sa hyn dhjetori ne hapim kutitë dhe zbukurojmë shtëpinë. Dhe me shtëpi quajmë bredhin në sallon dhe ca drita në ballkon. Po pjesa tjetër? Dhe sidomos dhoma e gjumit, ku mund të flesh e të zgjohesh nën magjinë e dritave të festës? Mos e bëj atë mëkat! Çoje festën edhe aty. Me ca ide të thjeshta, do flesh mes ëndrrash magjike. Frymëzohu nga fotot.

[caption id="attachment_155887" align="aligncenter" width="314"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

[caption id="attachment_155888" align="aligncenter" width="311"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

[caption id="attachment_155889" align="aligncenter" width="313"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

[caption id="attachment_155890" align="aligncenter" width="313"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

[caption id="attachment_155891" align="aligncenter" width="311"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

K.S/Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]