Opinion

Barcaleta banale me të cilën gazetari Mero Baze komentoi heqjen e taksës me Serbinë

Barcaleta banale me të cilën gazetari Mero Baze komentoi heqjen e

"Më pyet një mik nga Prishtina se çfarë mendoj tani, që ai beson, se Albini vendosi reciprocitetin me Serbinë, meqë sonte hyn në fuqi heqja e taksës me Serbinë.

I thashë një anektodë pak banale.

Një djalë pyet babain që kish qenë në burg me nje shok të vetin, pse e shante Xhaxhi Hasanin gjithnjë, duke i thënë byth..irë. Dhe baba i shpjegoi.
Kur ishim në qeli ramë dakord që të hënë, të martë, e të mërkurë, Xhaxhi Hasani do ishte mashkulli e unë femra.
U kry.

Të enjten kur unë duhet të isha mashkulli, e xhaxhi Hasani femra, ai nuk pranoi. Ai është byth..irë të keqen babi. (Hasani në këtë rast është Serbia)", shkruan Mero Baze në statusin e tij në Facebook.

Tiranapost.al