Opinion

Merkeli i episodit të këtij podcasti do ju bëjë të mendoni se në cilin sistem do donit të jetonit!

Merkeli i episodit të këtij podcasti do ju bëjë të

Besimi dhe mosbesimi janë të dy përbërës të demokracisë. Po demokracia, e dëgjuar kaq shpesh, ku po shkon? Pse regjimet autokrate duken sikur kontrollojnë më mirë krizat, sepse marrin vendime pa pyetur, dhe pse vendet demokratike duken të ngadalta por më mirë një vendim inteligjent, sesa një vendim i shpejtë - thotë një mendje gjermane si Wolfgang Merkel. Profesori gjerman, një figurë ndikuese në Gjermani, në episodin e podcast me Ditmir Bushatin, sjell një panoramë të re të botës, por jep edhe disa përgjigje për pyetje që mund të kemi në heshtje, ose kur i dëgjon mendon se po, kjo është ajo që do doje. Ky është sistemi në të cilin do doje të jetoje. Do doje të ndërtoje familjen dhe karrierën.

Ky është një episod për të mos u humbur.