Opinion

Ne nuk do të kthehemi më në normalitet, ne do të kthehemi në një normalitet tjetër

Ne nuk do të kthehemi më në normalitet, ne do të kthehemi

“Ne nuk do jemi të njëjtët sërish. Nuk do ta harrojmë këtë po ndodh. Këtë frikë që kemi, kemi ankth që kemi, thjesht s`do largohet. Kush do i kthehemi normalitetit? Unë s`mendoj se do i kthehemi normalitetit. Mendoj se do kthehemi në një normalitet tjetër. Sfida jonë është të sigurohemi që ky transformim dhe ky ndryshim të jetë pozitiv”, tha governatori i New York Andrew Cuomo, në një konferencë për shtyp ku foli për situatën me COVID-19.