Opinion

Një shpjegim për luftën Izrael-Palestinë

Një shpjegim për luftën Izrael-Palestinë

Në episodin e podcast për këtë javë, Ditmir Bushati shpjegon në pak minuta luftën Izrael-Palestinë. Një konflikt që nisi me lindjen e një shteti dhe më pas luftë, luftë, luftë.

Podcast