Opinion

“Toka është e sheshtë” - Po apo jo? Shaka pyetja!

“Toka është e sheshtë” - Po apo jo? Shaka pyetja!

Fuqia e injorancës dhe teoria konspirative që Toka është e sheshtë është spektakli i radhës për shqiptarët.

Ky debat në reality show-n Big Brother VIP të kujton armatat e online-t që brohorasin çdo lloj teorie konspirative, e pabazuar në asnjë provë shkencore, por që edhe studimet së fundmi e zbulojnë që skeptikët e 2024, sa vijnë e shtohen.

Në tema të tilla kupton vlerën e eksperimentit social dhe të bën të shohësh realitetin e shoqërisë dhe me çfarë përballemi e do të përballemi.