Opinion

Yuri Kim e ka me të gjjthë, nga Rama tek Basha e Meta: JO pazar!

Yuri Kim e ka me të gjjthë, nga Rama tek Basha e Meta: JO pazar!

Në një deklaratë për mediat, Ambasadorja e SHBA në Shqipëri, Yuri Kim foli për ngërçin në reformën zgjedhore dhe atë të drejtësisë duke u shprehur: "Mesazhi është shumë i qartë. Ne duam që Shqipëria të jetë aleat i fortë, i aftë i Shteteve të Bashkuara dhe të ndjeheni pjesë e familjes Evropiane, nuk mund ta keni këtë pa reformë zgjedhore dhe reformë në drejtësi. Këto nuk janë diçka për t`u bërë pazar. Janë domosdoshmëri. Ka ardhur koha të realizoni reformën në drejtësi, reformën zgjedhore, ka ardhur kohë të reshtet së bëri lojëra. Sikurse drejtuesit i kanë premtuar popullit shqiptar dhe njësoj siç SHBA dhe populli shqiptar presin", tha ambasadorja e Shteteve të Bashkuara, Yuri Kim.