Opinion

Zëvendësministrja më e re në vend me një profil krejt ndryshe nga të zakonshmet

Zëvendësministrja më e re në vend me një profil krejt

Ministria e re e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit ka një zëvendësministre të re.
Ajo është 32-vjeçarja Lira Pipa, me një profil shumë ndryshe nga të tjerat.

Zëvendësministrja më e re në vend me një profil krejt

Me një shëtitje në Instagramin e saj mund ta ngatërrosh lehtë me blogeret.

Kjo falë profilit të saj dhe eksperiencës si digital creator.

Zëvendësministrja më e re në vend me një profil krejt


Lira është energjike, me shpirt aventurier dhe postimet e saj janë nga ngjarjet e mëdha personale si martesa, tek pushimet, puna, familja.

Zëvendësministrja më e re në vend me një profil krejt


Lira është një vajzë Tirane e diplomuar për Administrim Biznesi, me master në Marketing.
Nga 2019-ta, i është bashkuar stafit të Drejtorisë së Përgjithshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor, institucion në varësi të Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, në pozicionin e drejtorit të Kabinetit.
Duket se Lira është e besuara e Blendi Gonxhe, i cili e mori me vete nga Drejtoria e Transportit Rrugor në ministri.