Aktualitet

Video/ Opinioni që duam

Video/ Opinioni që duam

Për herë të parë sonte Fevziu ka çfarë mëson nga emisioni Opinion. Ndoshta një nga të paktat panele që i afrohet nivelit të Fevziut, klasit të tij.

Duhet të ketë qenë një përpjekje “light” për të bërë një panel me gazetar dhe deputetë të rinj të PD-së që dolën nga listat Basha, por që ia vlejti njohja me ta, sepse janë të ftuar të një kalibri të lartë intelektual e ku flitet për alternativa dhe leksione demokracie.

E kush e mendonte se Republikane e Re e Bashës në 2017 ku iu bashkuan revolucionit dhe paneleve emra të zakonshëm si Artan Fuga, Armand Shkullaku, Fatos Lubonja, Andi Bushati, Sonila Meço do të dubloheshin në 2019-n me kapacitet si Maliqi, Gjuzi, etj.

Rubrika: Mbaj seriozitetin/ Copyright Tiranapost.al

https://www.youtube.com/watch?v=KpxRgHQeSOE&feature=youtu.be