Showbiz

Pa shihi njëherë këto dhjetë shenjat e plakjes. Si e ke situatën?

Pa shihi njëherë këto dhjetë shenjat e plakjes. Si e ke

Nuk ka rëndësi se sa vjeç je dhe mosha nuk tregon plakjen. Plakjen e tregojnë ca detaje të tjera që mund t`i dallosh pa shumë mundime.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Nuk të pëlqen më muzika moderne?

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Filmat e vjetër janë më të mirë se këta të rinjtë.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Komshinjtë as që e marrin vesh fare kur ti ke festë në shtëpi.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Në mes të një feste në lokal të vjen për gjumë dhe do thjesht të shkosh në shtëpi.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Mund të të dhëmbë ndonjë pjesë trupi qoftë edhe thjesht duke u ulur në karrige.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Kur shikon filmin “Kevin i vetëm në shtëpi” mendon se sa e madhe duhet të jetë kredia e tyre që kanë blerë atë shtëpi.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Njerëzit që ti njeh po planifikojnë të bëjnë fëmijë, ose janë shtatzënë.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Krejt papritur vendos të bësh punët e shtëpisë me qejf të madh.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Fle ku të të zërë momenti, edhe ulur në urban.

[caption id="" align="aligncenter" width="728"]11 Signs That Show You’re Getting Older Foto nga Bright Side[/caption]

Dyqani yt i preferuar tashmë është ai i fruta-perimeve të mira e të lira dhe jo ai i rrobave.

*Ky post u përshtat nga Bright Side dhe është realizuar nga Fabjola Hije.