Aktualitet

Pas Babrrusë edhe Selita bëhet me linjë të re ujësjellësi

Pas Babrrusë edhe Selita bëhet me linjë të re

Pas zonës së Babrrusë edhe ajo e Selitës nuk do të ketë më probleme me furnizimin me ujë.

UKT po përfundon një tjetër investim në lagjen nr.13 në zonën e Selitës.

Ky investim ka të bëjë me vendosjen e një linje krejtësisht të re me materiale të standardeve bashkëkohore, çka do mundësojë më shumë ujë dhe cilësi më të lartë shërbimi për banorët e zonës./ Tiranapost.al

http://www.tiranapost.al/babrruja-nga-sot-nuk-do-te-kete-me-probleme-me-ujin/