Shqiptarët në botë

Pas Buta Biberaj, një tjetër shqiptar arrin suksesin në Amerikë. Kjo është historia e Jetlir Kullës

Pas Buta Biberaj, një tjetër shqiptar arrin suksesin në

Pas suksesit të Buta Biberaj, e cila u zgjodh prokurore në Virxhinia të Amerikës, një tjetër shqiptar ka arritur që të rizgjidhet për herë të dytë si anëtar i Këshillit bashkiak të distriktit të katërt të Waterbury. Ai është Jetlir Kulla, 32 vjeç me origjinë nga Elbasani, i cili ka bërë public lajmin, përmes një statusi në mediat sociale.

Ai shkruan:

 “Faleminderit të gjithë ata që votuam për mua sot! Është një nder të rizgjidhem si anëtar i Këshillit të distriktit të katërt. U jam shumë mirënjohës secilit për mbështetjen e dhënë, sidomos familjes sime, miqve dhe të gjithë atyre që ndihmuan në këtë garë. Le ta çojmë përpara Ëaterbury-n.’’

 Historia e tij fillon kur emigroi drejt Amerikës në vitin 1998. U bë pjesë e komunitetit shqiptar që jeton në SHBA. Mbërriti atje kur ishte në moshën 11 vjeç. Premtimi i tij është puna e palodhur që do të ndryshojë dhe transformojë qytetin e Waterbury.

Postimi i tij i plotë në Facebook./ Tiranapost.al. E.B

https://www.facebook.com/AldermanJetlirKulla/photos/a.489333835238770/523053831866770/?type=3&eid=ARBqCpoffdEgG1O0rjVX6Giyo8T2BfhNsL_ivsScYsowwQmGHNkB3ezfZ902_IdiWGlx9PqoiapXIdwW&__xts__%5B0%5D=68.ARBsivnk9e_VByZxc30GEHQN_-UawhHYufnXDYQo9_u1Dckbk-FZHO7OSDmaW4Cddat5aGUVxQISYYxF_6-wff4_VkOAwOQd0Q33WVnppvOp8fFh3lSrLI6Zry9fCKNrx4FPbveFLMT1TTZlWNWxY4MNoz02UMJwaxa1Fi_8FBwKydrghFYfnFxAxzSGptt_NX8EZIBGlXuRswbzAgdSThs5iStCqG2PuZpatbbCuvzX0poL48BNtQ-GCwelCTD4p1YmXeAwwlLKq4v1BIIk0qSwImKkVae1Vn-nuKrC3ZyC2wu5EWgpB8tw2FTAvEYw91EmzQ3b8gcsdjfVn4pBCjc&__tn__=EEHH-R

http://www.tiranapost.al/shqiptarja-buta-biberaj-fiton-garen-dhe-zgjidhet-prokurore-ne-amerike/