Showbiz

Për vizitë në shtëpinë e re të Obama-ve

Për vizitë në shtëpinë e re të Obama-ve

Ish-familja presidenciale Obama ka blerë një shtëpi të re në Massachusetts. Shtëpia është mbi 600 metër katrorë, kurse bashkë me sipërfaqen e jashtme shkon 120 mijë metra katrorë.

Obama-t shpenzuan gati 12 milionë dollarë për një vilë që ia vlen. Brenda saj janë 7 dhoma gjumi, një pishinë, një oxhak si dhe disa hapësira të ndara nga vila që janë për miqtë e tyre.

Më e bukur se vilat e filmave.

 

*Ky post u përshtat nga bostonglobe dhe është realizuar nga Fabjola Hije.