Showbiz

Për vizitë në shtëpinë klasike 47 milionë dollarëshe të Rob Lowe

Për vizitë në shtëpinë klasike 47 milionë

Shtëpia e Rob Lowe është po aq e bukur sa edhe sytë e tij. Kushton shumë se shumë se një pjesë e madhe e vilave të VIP-ave që kemi parë deri tani. Plot 47 milionë dollarë është vlera e saj. Ka 20 dhoma përgjithësisht arreduar në stilin klasik dhe nuk i mungon asgjë për t`u quajtur rezidencë. Hyr me mend dhe dil pa mend në çdo cep.

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Montectio Home Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Front Yard Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Swing Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Seating Area Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Living Room Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="524"]Home Bar Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Formal Dining Room Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Kitchen Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Kitchen Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="524"]Pantry Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Living Room Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Dining Room Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Front Porch Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Deck Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Patio Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Outdoor Living Area Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Bathroom Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Home Gym Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Home Office Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Staircase Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Hallway Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Master Bathroom Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Walk-In Closet Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Living Room Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Dining Room Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Bedroom Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Bedroom Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Sitting Room Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Wine Cellar Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="524"]Bathroom Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Kitchen Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Home Theater Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Living Room Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Kitchen Table Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="524"]Kitchenette Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Bedroom Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Patio Foto nga Pinterest[/caption]

[caption id="" align="aligncenter" width="700"]Pool Foto nga Pinterest[/caption]

*Ky post u përshtat nga mydomaine dhe është realizuar nga Fabjola Hije.