Showbiz

Përse ditët e fundit në Whatsapp po shkruhet ‘Facebook’?

Përse ditët e fundit në Whatsapp po shkruhet

Mbase akoma jo tek Whatsapp yt, por është çështje ditësh. Në këtë aplikacion shkruhet “from Facebook” dhe përdoruesit janë bërë lëmsh: “Ç`lidhje ka Facebook-u të dalë në Whatsapp”. Ja që ka lidhje. Se si Facebook, ashtu edhe Whatspp madje edhe Instagrami janë pronë e Mark Zuckerberg. Dhe ai ka vendosur të promovojë të parin krijim të tijin Facebook-un në aplikacionin më të përdorshëm që është Whatsapp.

Se njerëzit e kanë lënë pas dorë Facebook-un që kur zbuluan aplikacionet e tjera, por ja, Mark ua kujton.

*Ky post u përshtat nga deejay dhe është realizuar nga Fabjola Hije.