Aktualitet

Pjesëmarrje e ulët në protestë/ Momenti kur mbërrin Basha dhe Kryemadhi

Pjesëmarrje e ulët në protestë/ Momenti kur mbërrin

Pamjet me dron tregojnë një pjesëmarrje edhe më të ulët të protestës sa parashikuar sot. Përsëritja duket se ka shkaktuar lodhje edhe tek kritikët apo të pakënaqurit e qeverisë të cilët janë tërhequr ndoshta edhe pas mbushjes së opozitës në parlament me emrat e listave por që edhe efekti ndërkombarë po ndjehet. Pas vizitë së Palmer , i dërguari i SHBA-së në Tiranë dhe refuzimit të të gjjthë pjesës tjetër nga ana e faktorit ndërkombëtarë protesta është rrudhur duke e treguar edhe me pamje.