Showbiz

Po Mamaqi pse shkoi në Portokalli në Top Channel?

Po Mamaqi pse shkoi në Portokalli në Top Channel?

Çfarë po ndodh? Si ta marrim Ermal Mamaqin në Portokalli? Paralajmërim për një zhvendosje të Mamaqit, apo dy televizionet po binjakëzohen avash-avash?

Ermali u shfaq sot në Portokalli, fiks si dikur madje me një rolet e asaj kohe: si babai i Zenunit. Ndërkohë që ky rikthim mund duket i çuditshëm, në një kohë kur ai bën “Xing me Ermalin” në Tv Klan, nuk është edhe aq naiv. Pas kësaj mund të qëndrojë Elvana Gjata. Dihet se Top Channel e ka promovuar këngëtaren, ka mbajtur anën e saj. Dhe meqë jemi pak ditë përpara premierës së filmit të saj dhe Ermalit “Dy gisht mjaltë”, kjo vizitë e tij duket si një mënyrë promovimi për filmin.

Kujtojmë se pak kohë më parë shëtitjet nëpër këto televizione ishin gati të pamundura.