Politikë

A po paralajmëron Edi Rama Zgjedhje të Parakohshme?

A po paralajmëron Edi Rama Zgjedhje të Parakohshme?

Sot në mbledhjen e Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste, kryeministri Edi Rama raportohet të ketë paralajmëruar deputetët që të angazhohen më shumë në mbledhjet e e rëndësishme edhe seancat plenare.

“Ju duhet të kishit 1 orë përpara këtu. A doni t’ju çoj në zgjedhje te parakohshme?!”, mësohet t’u ketë thënë ai deputetëve.

Sipas mediave të pranishme kjo fjali erdhi përshkak të mungesave të shumta të deputetëve në mbledhjen e sotme të grupit parlamentar.

Por, kryeministri Rama nuk para flet pa dashje, dhe nuk është cudi që të ketë hedhur një shkëndijë edhe per të testuar opinionin.