Politikë

Pse Basha nuk thotë Jo për reformën zgjedhore!

Pse Basha nuk thotë Jo për reformën zgjedhore!

I pyetur nga gazëtarët për reformën zgjedhore nëse do kthehet nè Tryezë, Basha bën sikur nuk dëgjon, dhe flet fjali në ajër për Teatrin dhe protestat por nëse do ishte Jo, a nuk do përgjigjej ai?! Sigurisht që po. Kjo do të thotë se Basha ka plan tjetër dhe do e mësojmë shpejt.

Do e lejoni ndërtimin e teatrit të Ri?

Do i riktheheni sërish tryezës zgjedhore?

Basha nuk ju përgji, por tha: 

Opozita dhe PD do mbështesë në krah të qaytetarëve kudo që të ketë protesta. Shpresa e Ramës se përmes barbarisë do shuante energjinë dhe deshirën e shqiptarëve për ndryshim mori fund, shkatërrimi teatrit nuk shtë fundi i teatrit kulturës guximit por fillimi i fundit të tiranisë dhe teatrit që Rama ka luajtur 7 vjet me shqiptarët, me jetën ekonominë, varfërinë, papunësinë, kushtetutn dhe ky find do jetë i shpejt dhe çlirimtar për shumicën dërrmuese.

Do i qëndrojmë kontratës të firmosur për rindëritimin e teatrit në vendin ku ishte sipas përcaktimeve nga jashtë dhe modernizuar nga brenda dhe daljen para drejtësië e prapa hekurave tqë nga Rama Veliaj  j dhe punonjësit që sheklën ligjin, por sot kjo protestë tregoi se nis ditë e re shprese besimi.