Politikë

Basha fiton kohë

Basha fiton kohë

Topin e ka ai në dorë tani, dhe lideri i opozitës ka lënë sinjale shprese për një OK, pas deklaratës së Yuri Kim e cila me një podium dhe seriozitet si për një gjetje historike po pret tani vetëm vendimin e Lulzim Bashës

Është bërë progres drejt dakordësisë për adminsitrimin zgjedhor, ka mbetur një çështje pa zgjidhur, iu siguroj shqitparëve se do bëj gjithçka për votën e lirë dhe të ndershme, deklaroi Basha. 

Ambasadorja amerikane Yuri Kim tha: 

‘Ka ardhur koha për opozitën për PD për mikun tim Luli Basha që të baraspeshojmë të gjithë faktorët dhe të thonë Po për popullin shqiptar dhe Po për vendin në Europë. Topi është në fushën e tij e ardhmja është në duart e tij’.