Politikë

Basha kërkon zgjedhje të parakohshme

Basha kërkon zgjedhje të parakohshme

Kryeopozitari Basha ka folur për gazetarët pas takimit 90 minutësh me ambasadorët e BE-së.

Gazetari: A ju kërkuan ndërkombëtarët t`i riktheheni tryezës së reformës zgjedhore në emër të integrimit europian?

Basha: Vënia para drejtësisë e atyre që shkatërruan Teatrin dhe garantimi i zgjedhjeve të lira dhe të ndershme janë çështjet kryesore. T`i çojmë shqiptarët një orë e më parë drejt kutive të votimit.

Gazetari: A do riktheheni?

Basha: Kjo nuk varet nga ne, nuk mund të jemi pjesë e kësaj fasade.