Politikë

Basha: Mos kini frikë, dilni dhe votoni masivisht

Basha: Mos kini frikë, dilni dhe votoni masivisht

Lulzim Basha:

Dilni masivisht të votoni për ndryshimin!
Dua të jap një mesazh të qartë dhe të drejtpërdrejtë për të gjithë punonjësit e administratës: mos kini frikë. Dilni masivisht të votoni për ndryshimin! I vetmi ndryshim për të cilin do të votoni është largimi i atyre që ju kanë përdorur dhe kthimi i dinjitetit, normalitetit dhe i mundësisë për t’i shërbyer ligjit dhe qytetarëve. #ShqipëriaFITON

*Tiranapost.al.