Politikë

Basha propozime të reja: Milionat për oligarkët të kalojnë për koronavirusin

Basha propozime të reja: Milionat për oligarkët të

Lideri demokrat Lulzim Basha publikoi sot në rrjetet sociale propozime të reja për qeverinë lidhur me masat që mund të merren për koronavirusin, duke u ndalur tek buxheti i shtetit. Basha propozon rritjen e fondeve në buxhet për mbrojtjen shëndetësore, pasi sipas tij qeveria ka planifikuar të harxhojë 40 herë më shumë për PPP-të.

“Situata emergjente kërkon masa emergjente! Ftoj qeverinë që në këtë kohë krize të mos ketë asnjë kompleks të zbatimit të masave ekonomike dhe sociale të propozuara nga PD, por të veprojë pa humbur kohë dhe të adoptojë këto masa për hir të të gjithë shqiptarëve. Koha nuk pret!”, shkruan Basha.

Propozimet:

Basha propozime të reja: Milionat për oligarkët të