Politikë

Basha: Ruani faturat e kurimit të COVID, do ua rimbursoj pas 25 Prillit

Basha: Ruani faturat e kurimit të COVID, do ua rimbursoj pas 25 Prillit

Kreu i PD Lulzim Basha në një takim me mjekët i ka bërë thirrje shqiptarëve që të ruajnë faturat e kurimit me COVID-19, duke premtuar se do i rimbursojë të gjitha pas 25 Qershorit.

"Ruani faturat e kurimit të COVID pasi qeveria e ardhshme do të bëjë gjithçka që në borxhin ku ju u ka mbytur kjo qeveri të mos jetë një gur në qafën tuaj, por po mundohemi t'ua lehtësojmë sa më shumë dhe për këtë po punojmë për një skemë që të jemi në gjendja ta vënë në zbatim pas 25 prillit . Regjistroni çdo shpenzim real të cilën kjo qeveri nuk e rimburson duke iu zhytur në krizë financiare"- ka thënë Basha.

Tiranapost.al