Politikë

Berisha i shtrembëron deklaratat e Edi Ramës duke krijuar konfuzion! Ja një prej rasteve

Berisha i shtrembëron deklaratat e Edi Ramës duke krijuar konfuzion!

Është pjesë e politikës së Berishës përdorimi cinik i çdo detaji apo deklarate. Është po aq pjesë e politikës shqiptare që prej vitesh i lejon vetes gjithçka.

Me një vëzhgim të lehtë shikon se si p.sh., deklarata të Kryeministrit Rama nxirren jashtë kontekstit dhe përdoren për të krijuar fakenews.