Politikë

Borrel dhe Varhelyi vizitë në Tiranë

Borrel dhe Varhelyi vizitë në Tiranë
Josep Borrell dhe Oliver Varhelyi ndodhen sot në Tiranë në kuadër të mbledhjes së Këshillit të Stabilizim Asocimit BE-Shqipëri.

Është hera e parë që një takim i tillë mbahet jashtë Brukselit.

Borrel dhe Varhelyi vizitë në Tiranë

Pas mbledhjes së Këshillit, kryeministri Rama, Përfaqësuesi i Lartë i BE-së për Punë të Jashtme dhe Politikën e Sigurisë, Josep Borrell si dhe Komisioneri për Fqinjësinë dhe Zgjerimin në BE, Oliver Varhelyi do të japin një konferencë të përbashkët për shtyp.