Politikë

Fatmir Mediu s’do votojë për veten e tij, por për numrin 5-së

Fatmir Mediu s’do votojë për veten e tij, por për numrin

Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu pohoi në 'Ilva Now' se më 25 prill vota e tij preferenciale do shkojë për Sali Berishën, i cili kandidon për deputet në Tiranë me numrin 5, dhe jo veten e tij.

Fatmir Mediu s’do votojë për veten e tij, por për numrin

Fatmir Mediu tha:

“Unë vetë ndaloj tek 5. I vlerësoj të gjithë ata njerëz që kanë kontribuar për këtë vend. Po do bëj një kompromis, po votova vetë për 5, do t’u kërkoj të tjerëve të votojnë për 7. Unë kam dy njerëz në jetën time që i vlerësoj shumë. Njeri është Sabri Godo, i cili ka qenë mësuesi im politik, njeri i jashtëzakonshëm dhe z. Berisha si shtetar, i cili ka bërë për Shqipërinë gjëra të jashtëzakonshme dhe ne duhet të vlerësojmë të mirat”.

*Tiranapost