Politikë

Flamujt e BE që nuk valëviten më në rrugët e Ballkanit Perëndimor dhe kurthi europian

Flamujt e BE që nuk valëviten më në rrugët e Ballkanit

“Kur nuk mund të biesh dakord për gjithçka, mund të biesh dakord për diçka konkrete!

Olaf Shculz po i propozon vendeve tona (Ballkant Perëndimor) një kurth. Po Emmanuel Macron?

Flamujt e BE dikur valëviteshin në protesta sot jo më… çfarë po ndodh?

Tregu pa barriera me BE është një hap i madh dhe jo pas për integrimin e Shqipërisë, Malit, të Zi, Serbisë e të tjerët më pas.

Energjia për Ballkanin e Hapur në fund do të jetë konsum i kotë dhe pa asnjë rezultat.

Çelsi për momentin dhe zgjuarsia është të dish të kërkosh atë që mund ta kapësh.

Çfarë po ndodh me ëndrrën europiane?

Për të gjjtha këto flet në podcastin e Ditmir Bushatit, Gerald Knaus, një ekspert i BE i cili ka një ide për zgjerimin dhe sidomos logjike. Nëse je i interesuar për çëshjte të gjeopolitikës dhe je një europeanist i thekur mund të gjesh në linkun më poshtë përgjigje dhe pyetje interesante.

Të plotë e ndiqeni në podcastin Public Square.