Politikë

Foto-Video/ Van Damme i protestës është Darvin Zalla

Foto-Video/ Van Damme i protestës është Darvin Zalla

Pas hedhjes së disa kapsollave mes vendit ku ishin grumbulluar një pjesë të protestuesve, pak metra larg artistëve, aktori Malkaj teksa fliste bëri thirrje që qytetarët të mos binin pre e skenave dhe provokimeve të tilla që shkaktojnë tensione.

Por kush po i krijon këto situata në protestën e thirrur dhe të organizuar nga aktorët e Aleancës për Teatrin?

Darvin Zalla i cili dje u filmua teksa godiste artstin Gentian Shkurti  është personi që sot hodhi dy kapsolla, ndërsa dy militantë të PD-së shihet teksa e largojnë nga tubimi.

Foto-Video/ Van Damme i protestës është Darvin Zalla

Foto-Video/ Van Damme i protestës është Darvin Zalla

Foto-Video/ Van Damme i protestës është Darvin Zalla

Foto-Video/ Van Damme i protestës është Darvin Zalla

Videoja më poshtë tregon momentin e largimit të tij me kokën ulur të mbuluar me xhup që të mos identifikohet.