Politikë

Gjithçka shkoi mirë, por një lapsus ndodhi në Kiev kur Zelensky ngatërroi kryeministrat shqiptarë

Gjithçka shkoi mirë, por një lapsus ndodhi në Kiev kur

Kryeministri shqiptar Edi Rama dhe ai malazez, Dritan Abazoviç kanë takuar Presidentin Zelensky në Kiev. Takimi shkoi mirë, përveçse një lapsus nga presidenti Zelensky, ku ka ngatërruar kryeministrin Rama dhe Dritan Abazoviç.

Në llogarinë e tij zyrtare në Facebook, Zelensky shkruan se ka takuar sot ‘kryeministrin e Malit të Zi, Edi Rama, dhe atë të Shqipërisë, Dritan Abazoviç’.

Gjithçka shkoi mirë, por një lapsus ndodhi në Kiev kur